Női orvosok, egészségügyi szakdolgozók, kutatók, tanárok, gyógyszerészek figyelem! A harmadik évébe lépett a Richter Anna Díj, amely idén is olyan maximum öt fős csapatokat vár, melyek vezetői az egészségügyben, oktatásban dolgozó elhivatott nők, akik szeretnék intézményük, szervezetük, közösségük vagy a hozzájuk kapcsolódó páciensek, diákok körülményeit, mindennapjait jobbá tenni.

A Richter Anna Díj célja, hogy felkarolva ezeket a kezdeményezéseket olyan projektek megszületésében vegyen részt, melyek hozzájárulnak a hazai egészségügy és oktatás fejlesztéséhez. 2020. december 1-ig újra lehet pályázni a Richter Anna Díjra, a pályázatok feltöltésének, valamint a legfontosabb információknak, híreknek a www.richterannadij.hu felülete ad helyet.

Elképesztő az az erő, amely dolgozik az eddigi nyertesekben és most mégtöbb erő kell ahhoz, hogy a napi munka mellett kreatívan gondolkodjanak

Hiszen napi szinten olyan próbatételnek vannak kitéve az egyészségügyi és az oktatásban dolgozók (bármely területet nézve), hogy emellett egyrészt felszabadító egy ilyen lehetőség, másrészt idő.

Az eddigi évek tapasztalata az, hogy fantasztikus és elkötelezett emberekhez tudunk a díj által kapcsolódni.

A Richter Anna Díj célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségtudatosság, a társadalmi jóllét fontosságára, inspirálja az egészségügy, oktatás, kutatás, gyógyszerészetterületein dolgozó szakembereket, segítse újszerű ötleteik megvalósítását, megmutassa azokat a nagyközönségnek.

OLVASTAD MÁR?  Kérdezze meg háziorvosát!

Pályázat nőknek és azt javasoljuk, hogy induljatok!

Az idei nyertesekről ITT olvashattok, amelyből kiderül, hogy mennyire inspiráló egy ilyen pályázaton indulni.

A Richter Anna Díj zsűrije által kiválasztott, valamint a közönségszavazáson legtöbb voksot kapott Richter Anna Díjat elnyert pályázatok

egyenként négymillió forint díjazásban részesülnek,

mely összeget a pályázat tárgyában szereplő projekt megvalósítására fordít a díjazott csapat. Emellett a nyertesek azt is elmondták, hogy a folyamatban a Richter Anna díj stábja aktívan részt vesz, segít, szervez, inspirál, motivál…

A pályázatok beküldési határideje: 2020. december 1. éjfél

Kategóriánként három, azaz összesen 12 döntős projektet 2021. február 15-én mutatják be. A szakmai zsűri a legkreatívabb, leginnovatívabb, leginkább értékteremtő projektet kívánja díjazni. Az ünnepélyes eredményhirdetés március 23-án lesz. A nyertes pályázatok 2021. március 24. és 2021. szeptember 30. között kerülnek megvalósításra. A projektekről kisfilm készül. Az Anyaparán ITT, ITT és ITT olvashattok a megvalósított projektekről.

Az érdeklődők naponta friss tartalommal találkozhatnak a Facebook oldalukon.

Oszd meg a véleményed velünk!