Anyapara szerzők2018-10-18T14:47:42+00:00

Bábel-Szücs Szilvia, alapító főszerkesztő

Állandó szerzőtársak:

Salát Luca

Pszichológus, gyógypedagógus. Négy gyerek anyukája.

 

 

 

 

Kárpáti Judit

„Szabadúszó újságíróként azt vallom, hogy a szabadságom az írás feltétele. Mégis, nincs nagyobb kötöttség, mint a szabadság. Ebben a látszólagos ellentmondásban találtam meg azt az életstílust, amiben a legjobban érzem magam. Szabadon írhatok arról, amiről szeretnék, az esetleges kötöttségek kreatívvá tesznek, mert a kereteken belül is meg tudom mutatni, milyennek látom én a világot. Az érdeklődésem végletes, érdekelnek a hétköznapi élet egészen kis részletei, miközben kifogyhatatlan a kíváncsiságom, ha technológiáról van szó. Írok szakmai magazinokba, női lapokba, cégeknek és magamnak. Bár már csak az írásból élek, jó sok évet eltöltöttem nagy cégek PR osztályain, ami sokat segít, hogy ismerjek egészen másfajta nézőpontokat is, mint a sajátom.”

 

Lipcsei-Sasvári Anita

 Színháztörténész bölcsész, szerkesztő, újságíró. Dolgozott televíziónál forgatókönyvíró-koordinátorként, programajánló portálnál főszerkesztőként. A Hintalovon Alapítványeseményeinek, rendezvényeinek szervezője, weboldalának szerkesztője. Egy 3 éves, de már korának megfelelő módon kamaszodó kisfiú nem parás, sőt, túlzóan optimista anyukája.

 

 

Kiss Mónika

20 évet meghaladó tőkepiaci tapasztalattal rendelkező, több eszközosztályban járatos szakember, közgazdász-szociológus. Pályája során dolgozott részvénypiaci elemzőként, devizakereskedőként, kezelt nyugdíjpénztári és intézményi vagyont, alapokat. 2018 március végéig az Equilor vezető elemzőjeként dolgozott.

 

 

Erre az emailcímre írhatsz nekünk: anyapara@anyapara.hu

ITT olvashatsz az ADATVÉDELEM – ről.

ITT olvashatsz a HIRDETÉSI lehetőségekről.