Szücs Szilvi, alapító főszerkesztő

„2015 – ben indítottam el az oldalt azzal a céllal, hogy a kamaszokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseket érthető és élvezhető formában megírjam az ezekért parázó anyukák számára. Nekem is tanulnom kellett, hiszen két kamasszal pont ugyanazok a kérdések foglalkoztatnak, mint az olvasókat, akik rátalálnak az oldalra.

Mi, az Anyapara alkotói hiszünk abban, hogy kamaszokkal élni öröm. Ez az időszak az anya számára is egy lehetőség, hogy negyvenen innen vagy túl átgondoljon néhány fontos dolgot a saját életét illetően is.”

 

Állandó szerzőtársak


Salát Luca „Pszichológus és gyógypedagógus vagyok. Négy gyerek anyukája, aki látszólag igyekszik lazán venni a teendőket, mégis komoly parázás zajlik a lelkemben miattuk. Ezekről írok nektek, hátha ennek hatására sikerül ezeket az éveket nyugalomban töltenetek.” Szakmai oldalát ITT találjátok.

 

 

Drixler Imola  „Pedagógus végzettségem van, de nem tanítok. Két fiú anyukájaként megélem mindazt a csodát, idegeskedést, izgalmat, nyugalmat, amit a velük való együttélés csak adhat. A mindennapjainkról írok anyaként, nőként.”

 

 

 

Erre az emailcímre írhatsz nekünk: anyapara@anyapara.hu

ITT olvashatsz az ADATVÉDELEM – ről.

ITT olvashatsz a HIRDETÉSI lehetőségekről.