Bábel-Szücs Szilvia, alapító főszerkesztő

“2015 – ben indítottam el az oldalt azzal a céllal, hogy a kamaszokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseket érthető és élvezhető formában megírjam az ezekért parázó anyukák számára. Nekem is tanulnom kellett, hiszen két kamasszal pont ugyanazok a kérdések foglalkoztatnak, mint az olvasókat, akik rátalálnak az oldalra.

Mi, az Anyapara alkotói hiszünk abban, hogy kamaszokkal élni öröm. Ez az időszak az anya számára is egy lehetőség, hogy negyvenen innen vagy túl átgondoljon néhány fontos dolgot a saját életét illetően is.”

 

Állandó szerzőtársak

Salát Luca


“Pszichológus és gyógypedagógus vagyok. Négy gyerek anyukája, aki látszólag igyekszik lazán venni a teendőket, mégis komoly parázás zajlik a lelkemben miattuk. Ezekről írok nektek, hátha ennek hatására sikerül ezeket az éveket nyugalomban töltenetek.”

 

 

 

Kárpáti Judit

„Szabadúszó újságíróként azt vallom, hogy a szabadságom az írás feltétele. Mégis, nincs nagyobb kötöttség, mint a szabadság. Ebben a látszólagos ellentmondásban találtam meg azt az életstílust, amiben a legjobban érzem magam. Szabadon írhatok arról, amiről szeretnék, az esetleges kötöttségek kreatívvá tesznek, mert a kereteken belül is meg tudom mutatni, milyennek látom én a világot. Az érdeklődésem végletes, érdekelnek a hétköznapi élet egészen kis részletei, miközben kifogyhatatlan a kíváncsiságom, ha technológiáról van szó. Írok szakmai magazinokba, női lapokba, cégeknek és magamnak. Bár már csak az írásból élek, jó sok évet eltöltöttem nagy cégek PR osztályain, ami sokat segít, hogy ismerjek egészen másfajta nézőpontokat is, mint a sajátom.”

 

Kiss Mónika

20 évet meghaladó tőkepiaci tapasztalattal rendelkező, több eszközosztályban járatos szakember, közgazdász-szociológus. Pályája során dolgozott részvénypiaci elemzőként, devizakereskedőként, kezelt nyugdíjpénztári és intézményi vagyont, alapokat. 2018 március végéig az Equilor vezető elemzőjeként dolgozott.

 

 

Erre az emailcímre írhatsz nekünk: anyapara@anyapara.hu

ITT olvashatsz az ADATVÉDELEM – ről.

ITT olvashatsz a HIRDETÉSI lehetőségekről.