Adatvédelem és hirdetés 2018-02-27T12:41:26+00:00

Kérjük, figyelmesen olvasd el az alábbiakat!

Az anyapara.hu  szerverén elérhető internet szolgáltatás vagy annak bármely oldala megnyitásával elfogadod az itt felsorolt feltételeket.

Információk:

Az anyapara szerzői minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak biztosítására, hogy a www.anyapara.hu honlap oldalain közölt minden információ pontos legyen a feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a szerzők sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállalnak szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartják a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtsanak végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntessék. Az anyapara szerzői nem vállalnak felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.

A www.anyapara.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

Az anyapara szerzői nem vállalnak felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

 Az anyapara.hu nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A személyes adatok védelme:

Az anyapara.hu oldalon a Hírlevél feliratkozás menüpont alatt megadhatod az email címedet, kizárólag azon célból, hogy reklámmentes hírlevelet küldhessünk neked.

Mi ezeket az email címeket kizárólag a megjelölt célra használjuk fel, nem egyesítjük más forrásból származó adatbázisokkal és semmilyen formában nem adjuk át harmadik félnek.

Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy az anyapara.hu oldalról más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthatsz. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért értelemszerűen nem vállalunk felelősséget. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződj meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról.

Szerzői jog

Az anyapara.hu weboldalon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt áll. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag Bábel-Szücs Szilvia kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

 A beérkezett képek és videók jogi helyzetét nem áll lehetőségünkben ellenőrizni, így ez ügyben felelősséget nem tudunk vállalni. Az esetleges jogi következmények a feltöltőt terhelik. Emellett nem áll szándékunkban jogvédett anyagok elhelyezése.

A kiadó

Az oldalt a BSS Consulting Kft. üzemelteti, amelynek székhelye: 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1. II. emelet. Az adószámunk: 14988219-3-42

Ennyi volt a hivatalos szöveg és ígérjük nem is lesz több:)