Június 12-én tartja 1. bemutatkozó eseményét a Felelősen Magadért Egészségvédelmi Egyesület (FEME) 2021-ben indított HELLO TERMÉKENYSÉGTUDATOSSÁG programja, ahol személyesen is találkozhat végre a célcsoport a téma szakértőivel.

Ezt a kezdeményezést a FEME azért hívta életre, mert évről-évre az tapasztalható, hogy egyre nagyobb a meddő párok száma, amikor egy párkapcsolatban, vagy a családalapításnál a gyermekvállalás témája előtérbe kerül. Ez a szám 2021-ben 15-20%-ra tehető, ami ijesztően magas. Itt ugyanakkor fontos leszögezni, hogy a meddőség szó egy életszakaszt jelöl, nem pedig végleges gyermektelenséget. És pontosan itt jön a képbe a tudatosság, illetve a szakértői csapat, akik szerint:

„Nem kell, hogy súlyos betegségben szenvedj. Elég, ha egészségtelenül táplálkozol, ha rendszertelenül élsz, vagy nem figyelsz oda a tested jelzéseire, akkor könnyen szemben találhatod magadat egy sor nehézséggel.”

Ennek a csapatnak a tagjai mind kiváló szakértők, akik arra vállalkoznak, hogy 12-én, egy kötetlen panelbeszélgetés keretében kivesézzék ezt a sokat vitatott, de fontos témát, hogy MITŐL FÜGG A TERMÉKENYSÉG! És vajon miért kell már a 20-as éveinkben tudatosnak lennünk, ha egyszer gyereket szeretnénk?

A Sunday Brunch eseményen részt vevő szakértők:

OLVASTAD MÁR?  Minden nő életében van egy pillanat
  • Dr. Vesztergom Dóra – szülész-nőgyógyász, endokrinológus, meddőségi specialista
  • Dr. Buzder Tímea – embriológus
  • Demeter Dóra – dietetikus
  • Dr. Takács Tamás – andrológus-urológus szakorvospage1image37512384

2022. június 12-én, vasárnap 9:30-kor kezdünk Budapesten, az Input Kitchen & Bar – ban, ahol vendégül látunk Téged is egy finom és egészséges reggelivel!

A sajtónyilvános rendezvény ingyenes, de a korlátozott férőhelyek miatt regisztrációhoz kötött! További részletek ITT.

Oszd meg a véleményed velünk!