A Richter Főnix Közösséget olyan bátor nőknek hoztuk létre, akik képesek a mélypont után felállni és újrakezdeni az életüket. A Főnixek történeteiről évek óta írunk az Anyaparán.  ITT, ITT, ITT és ITT írtunk.

Bármelyikünkkel megtörténhet, hogy egycsapásra megváltozik, felborul az addigi életünk. Nem mindegy azonban, hogy mennyire tudunk kitartani önmagunk mellett. Mennyire hiszünk abban, amire feltettük az addigi életünket, ha jön egy olyan helyzet, ami mindezt felülírja?

Ha pedig felülírja, azt hogyan viseljük? Meglátjuk-e a bajban a jót? Hiszünk-e magunkban annyira, hogy keresztüljutunk a problémákon? Merünk-e váltani? Tudunk-e újjászületni?

A Richter Főnix Közösség célja, hogy olyan inspirációt tudjon adni a nők számára, amely támogatja őket az újrakezdésben, motivációt ad számukra, és példáikból mindenki erőt meríthet.

Az életben sokszor adódhat olyan helyzet, amikor elgyengülünk vagy kilátástalannak látjuk a jövőnket, ilyenkor motivációt nyújthat egy-egy sikeres példa és élettörténet.

Szeretnéd, hogy életed történetét megfilmesítsük? 

Így születtem újjá címmel várjuk bemutatkozó írásodat, hogy Te is részese lehess a Richter Főnix Közösségnek! Közösségünk legújabb tagjainak lehetőségük nyílik arra, hogy példaértékű élettörténeteikkel erőt és bátorságot adjanak másoknak is a továbblépésre, oly módon, hogy életútjukról kisfilm készül, melyet a Richter a Nőkért közösségi oldalain a nagyközönség előtt bemutatunk.

OLVASTAD MÁR?  Hagyni kellene néha elbukni a kamaszt

A Főnix Közösség alkotói választják ki azt a három igazán felemelő, példaértékű életutat, amelyek másokat is segíthetnek elindulni a nehézségekből kivezető úton. Ha úgy érzed, te is voltál már igazán mélyen, mégis Főnix-madár módjára sikerült újjászületned, küldd el történetedet június 15 éjfélig: IDE!

 A megvalósításban a kezdetek óta jelentős szerepet vállal Jakupcsek Gabriella, a Főnix Közösség egyik alkotója. Hallgasd meg Gabi meghívását a Közösségbe!

Oszd meg a véleményed velünk!