Minden évben amikor felkeresem a nőgyógyászt a szűrés miatt mindig le akarom mondani az utolsó pillanatban. Semmi különösebb oka nincs, csak annyi, hogy kellemetlen az egész és a várakozás az eredményre meg kifejezetten idegesítő. Miközben egyáltalán nem az. Emellett vannak ezek a nőgyógyáaszti “izék”, amik támadnak negyven körül. A menopauzáról meg nem is beszélek, arról most kérdeztem először a dokit. Aki nyilván megnyugtatott, de nem most jöttem le a falvédőről. Szücs Szilvia írása.

Minden nőnek mást jelent a változó kor

Mérlegelnünk kell, ez a mi döntésünk minden esetben, hiszen minden nőnek mást jelent a változó kor.

Ha úgy érezzük, hogy az életminőségünk annyira megváltozik, hogy nem tudjuk mederben tartani, akkor forduljunk szakemberhez. Nagyon fontos hangsúly van az életminőségen, ami mindenkinek “máshol” van.

Valakit nem zavar az izzadás, mert nem olyan helyzetekben éri amikor az zavaró a számára. Valaki nem ideges, nincsenek hangulatingadozásai vagy éppen mindig is voltak, de már tudja kezelni.

Mindenki más még akkor is, ha a változó kor mindenkit érint majd egyszer.

A változás bár mindenkit érint, lefolyása nagyon különböző lehet. ITT tesztelheted, hogy, mit tudsz róla!

OLVASTAD MÁR?  Minden nő életében van egy pillanat

Novemberben újra Anyapara LIVE, ahol a tervezett téma a változó korba éppen belépő nő (az Anyapara olvasói) honnan tudja, hogy már „benne van”? Minden, ami a női változás ezen szakaszáról tudnunk kell, de fogalmunk sincs, hogy hogyan kérdezzünk. A részletekről írunk majd az oldalon!

Forrás: www.feme.hu

Oszd meg a véleményed velünk!