De miért is érezzük furán magunkat, ha a csókolózásról, a szexről vagy éppen a pornóról kell (kellene) kommunikálnunk a gyerekünkkel? Azért, mert ő nekünk mindig is az icipici fiúnk (lányunk) marad, aki fogatlan szájjal gőgicsélt a karjainkban, és lelki szemeink előtt hurkás kis lábait, harapnivaló kis mancsait látjuk.

A gyerekünket elég lehetetlen, szürreális, kényelmetlen, kínos elképzelni szexuális lényként.

Sőt, ha tehetnénk, legszívesebben egyszer sem jutna eszünkbe, hogy az az ártatlan kisgyerek egyszer felnő, és henteregni fog valakivel…

Pedig az van, hogy mire észbe kaptunk, a mi kis totyogónk, ovisunk, elsősünk hatalmas férfiállat-kezdemény lett

(már ha fiad van), rengeteg szőrrel, dagadó izmokkal, medvékhez hasonló hanggal, és bizony (ivar)érett hormonháztartással. (Lányokról nem tudok ilyen érzékletesen nyilatkozni, mert egy sem bérelt bennem 9 hónapra lakhandit.)

Bárcsak lehetne kérni egy részleges agytörlést, minek következtében sosem jut eszünkbe, hogy a gyerek egyszer smárolni fog

(fúúúj!), pettingelni (fúúúj!), hovatovább dugni (legfúúújabb!!!) Egyébként milyen érdekes, hogy ezeken a dolgokon pár éve még ő „fújolt” és fintorgott, amikor megtudta, hogy anya bizony néha ilyeneket (is) csinál apával (megjegyzés: sokkal, de sokkal többet csinálta volna anya apával, ha több éjszakát aludtál volna a másik szobában, és nem ébredtél volna fel olyan sokszor a szomszéd szobában bőgve…!)

Szóval először is fogadjuk el a tényt: a gyerekünk ugyanolyan szexuális lény, mint amilyenek mi vagyunk.

Ha mi nem vagyunk azok, attól még ő valószínűleg az. És az internetnek köszönhetően amúgy is úton-útfélen, ártatlan internet-szörftúráinkon is pornográf tartalomba ütközünk, még akkor is, ha csak egy cuki vidrás videót akarunk megmutatni a gyereknek.

Ezt onnan tudom, hogy amikor a nagyobbik olyan nyolc éves lehetett, lelkesen odahívtam, hogy nézze már meg ezeket az aranyborsó kis szőrös állatokat, ahogy kézen fogva úszkálnak a víz tetején, hát nem ééédesek?

És akkor egyszer csak észrevettem, hogy a gyerek már egy ideje pislogás nélkül bámulja a monitort, de nem a vidrákra fókuszál, hanem arra a gif-re, amin egy néni épp szájjal tesz boldoggá egy bácsit.

Abban a pillanatban tudtam, hogy most ez egy amolyan „beszélsz vagy kérdezel” helyzet, de inkább egyszerre mindkettő.

Próbáltam a világ legszenvtelenebb hangján rákérdezni a gyereknél, hogy oké, látom, nem a vidrákat nézi, de tudja-e, hogy mi zajlik ott azon a pici képen?

Kisebb unszolás, még több könnyedség és egy-két általam mondott hangulatlazító favicc után annyit préselt ki magából: „leszopta”. Miután sikerült visszatartanom egy pukkadozó röhögésrohamot, komoly arccal mondtam, hogy nincs ezzel gond, a felnőttek csinálnak ilyesmit, és majd, ha te is szőrös leszel odalent („ah, hol van az még” – legyintesz ilyenkor gondolatban ugye), akkor ilyesmit te is fogsz csinálni a lányokkal.

Az a rossz jó hírem, hogy most már minden bizonnyal szőrös odalent a gyerek, úgyhogy nem úszhatod meg, hogy újra beszélj ezekről.

Néhány kulcsmondat segítségül

  • a pornó túlnyomórészt hazug (sokszor inkább beteg) világot mutat be, de mindig volt, van és lesz. És mindenki néz/nézett, még az is, aki azt mondja, hogy nem. A baj ott kezdődik, ha egész nap pornót nézel, és az ébren töltött óráid 95%-át pornó nézéssel és maszturbálással töltöd.
  • Az átlag pénisz hossza nem akkora, amit ott láthatunk, sokkal kisebb, de ez teljesen normális, főleg akkor, ha figyelembe vesszük, hogy egy női hüvely átlagosan 10 cm hosszú/mély.
  • A női mellek nem akkorák, és nem olyan kerekek mindig. Az ott szilikon. Sok szilikon. A női mell (csakúgy, mint maga az ember és az ő egyedi teste), a sokfélesége miatt a legszebb. A puncik is sokfélék. A farkak is. Van ilyen, olyan, és amolyan is.
  • Még a legfickósabb farok sem képes órákon át merev állapotban, több tucat, a gyönyörtől aléltan sikoltozó nőt boldoggá tenni.
  • Csak olyat csinálj a másiknak, ami neked is jól esne. Csakis kölcsönös beleegyezéssel, elfogadással történhet minden, mindkettőtök örömére és megelégedettségére.
  • A NEM az tényleg NEM!
  • Az orgazmus nem cél, de örömteli végkifejlet.
  • A női orgazmus nagyon sokféle lehet, és csak a legritkább esetbe spriccel szökőkút a lábak közül.
  • Nem elvárás az sem, hogy a férfi orgazmusa következtében az „anyag” a plafonon kössön ki… vagy meg.

A legfontosabb, amit tudatosíthatsz benne (és magadban), hogy nem az a baj, ha pornót néz, hanem ha azt hiszi, hogy az, amit ott lát, az a való életben is úgy van. Ennél többet szakértőktől ITT olvashatsz. Ez a www.yelon.hu, amely minden szempntból hiteles információforrás számodra és a kamasz számára is.

Fotó: pexels.com

Oszd meg a véleményed velünk!