A hüvelygomba dicsérete

Az Anya újra nő lesz! sorozatunk következő része a hüvelyi fertőzéstől indít, amelyről tudjuk, hogy a legmostohábban kezelt jelenségek közé tartozik. Előítéleteinknek engedelmeskedve, elvtelenül utáljuk, mert az érzelmi feldolgozás során csakis a belénk sulykolt negatív információkat vesszük figyelembe. Anita írt a hüvelygomba rendhagó megközelítéséről, kizárólag pszichológus szemmel. Salát Luca írása.

Sokkal mélyebb utálattal viseltetünk a hüvelyünkben tanyázó gombákkal, vírusokkal szemben, mint például a torkunkat egész nap szorgalmasan kaparó baktériumokkal.

Persze egy légúti fertőzést viselni elegánsabb, lázas arcunkkal, elesettségünkkel könnyen kivívjuk mások sajnálatát,

míg egy hüvelygomba bevallása legfeljebb arra készteti nőtársainkat, hogy végiggondolják, voltak-e utánunk a WC-n.

Egy szimpla sárga, fehér, vagy zöld folyás bárki számára elérhető, IQ és társadalmi státusz független, mindenkinek ugyanúgy csíp, feszül, viszket, s nem egyszer igen büdös.

Háttértörténete általában nem egyértelmű, magyarázkodásra késztet.

A rendes asszonyok általában áldozatai idegen törölközőknek, közösségi vécéknek, uszodáknak, vagy hűtlen párjuknak. A kevésbé rendes asszonyoknak már több lehetőségük van fertőzéshez jutni, de a felesleges konfliktusok elkerülése érdekében, ők is az előbbiekre fogják.

OLVASTAD MÁR?  Hagyni kellene néha elbukni a kamaszt

Kiirtásuk időt, pénzt, kitartást igényel, ugyanis a legtöbbjük makacsul ragaszkodik, sőt a régebbi típusúak kifejezetten jó viszonyt ápolnak az őket elvileg meggyilkolni készülő kúpokkal.  Ha csak ezeket a szempontokat vesszük figyelembe, tényleg nincs miért szívünkbe zárni hüvelyünkben tanyázó gombáinkat és a többi rosszindulatú élősködőt

Ezzel szemben egy teljesen új szempontot vetett fel egy hatvanas évei végén járó nő, kivel eredetileg férje elvesztéséről beszélgettünk.

A gyászban elmerülve, váratlanul azt mondta, hogy vágyik egy gombás fertőzésre. Szeretne a rém unalmas hüvelyszárazság helyett egy viruló gombateleppel küszködni, szeretné,

ha visszatérne belé az élet.

Egy gyanúsabb fertőzés azt is jelenti nő vagy.

Nő, akit kívánnak és, akivel szerelmeskednek, s ebből a szempontból teljesen mindegy, hogyan szerezted. Néztem őt, ezt a mindennapinak semmiképpen nem nevezhető idős nőt, s arra gondoltam, milyen jó lenne, ha csak pár órára az ő agyával gondolkodhatnék a világról, magamról, a vulvovaginalis candidiasisról, amely latin nevén már egyébként is sokkal jobban hangzik.

Fotó: pexels.com

Oszd meg a véleményed velünk!

által|2019-01-10T08:22:15+01:002019.01.10.|40 felett, Slide|
Go to Top