Nőkről, nőknek, tabuk nélkül címmel rendezvényre invitálunk benneteket. Most olyan témákról lesz szó, amely kizárólag velünk, nőkkel kapcsolatos, viszont nagyon is befolyásolja a velünk együtt élő emberek életminőségét. Igen, a hormonokról, a női testről, a szexualitásról, az intimitásról beszélgetnek a szakértők a ti témafelvetéseitek alapján.

A Feme szalon beszélgetés témái

  1. Hormonok és a női agy

A hormonok minden nő életében kulcsszerepet töltenek be. Legyen szó a hangulatunkról, testsúlyunkról, stressztűrő képességünkről, libidónkról, a bőrünk szépségéről, az egész életünkről.

De miért függ a hormonoktól a női jól-létünk? Miért csökkenhet a libidónk szülés után? A hormonális változások hogy hathatnak az önképünkre, testünkre?

Mit tehetünk azért, hogy megtartsuk az egyensúlyt? Hogy készülhetünk a természetes változásokra?

Beszéljünk tabuk nélkül a hormonok hatásairól!

Mindhalálig nő

Miért fontos változókor után a hormonpótlás? Miért kell több időt szánnunk idősebb korban a rekreációra? Hogy őrizzük meg a szexualitást 60 fölött?

Superwoman-ek kora

Ne féljünk a női szerepektől, tanuljuk meg őket! De hogy lehetünk sikeresek a munkában és a magánéletben, hogy maradjunk vonzók párunk szemében, és eközben hogy legyünk  jó édesanyák? Hogy tudunk egyensúlyt tartani a szerepeink között? Hogy tudjuk fejleszteni a női „praktikákat”? Miként tudjuk megőrizni az intimitást?

OLVASTAD MÁR?  Az életnek éppen a halál ad értelmet

Beszéljünk tabuk nélkül a női szerepekről, a szexualitásról!

Girl power

A nők erősek és egyre hangosabb a hangunk. Egyre több nő van a közéletben, vezetői posztokban. De hogy őrizzük meg nőiességünket egy kemény, férfias világban? Hogy legyen Énidőnk?

FONTOS: a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mert korlátozott számú hely áll rendelkezésre. A regisztrációhoz egy emailt kell küldeni a feme@feme.hu címre. Az esemény Facebook oldalát ITT találjátok.

Oszd meg a véleményed velünk!