Az „anyaparán válni” egy kicsit más lesz, mint máshol. Mégpedig azért, mert jó tanácsokkal, okoskodással (még ha jó szándékú is) tele van a padlás. Az, hogy válni mennyi rossz és

úristenhátrólatokeztnemgondoltamvolna

egyszer elmegy, de sokszor már unalmas és nincs benne túl sok információ. Azt szeretnénk, hogy megkönnyítsük a kamasz gyerekkel való válást úgy, hogy kizárólag előremutató, pozitív gondolatokat és valós történeteket írunk, amely egy dologra biztos jó lesz: kiderül számotokra, hogy van élet az 5,10,15,20 éves házasság után is. Kamasszal. Anyaként. Nőként.

Haladjunk

Itt és most kizárólag két témával találkozhatsz majd. Az egyik az anya és a kamasz gyerek kapcsolata a válással. Minden ami érdekes és hasznos lehet számodra, aki éppen válik, még csak gondolkodik a váláson vagy már elvált.

A másik téma és az ahhoz kapcsolódó cikkek pedig kizárólag azzal foglalkoznak, hogy neked mi a jó, neked mit lehet segíteni ebben a helyzetben. Nem feltétlenül arra gondoltunk amit egyébként is megtalálsz az interneten vagy egy pszichológus, családsegítőnél megkaphatsz. Inkább olyan dolgokra, amiről kevesebbet beszélnek. Például a társkeresés örömeiről és nehézségeiről, viccesen vagy éppen halálosan komolyan.

Azokról a jó dolgokról amelyek- bár lehet, hogy ezt még el sem hiszed-, igenis megtörténhetnek veled annak ellenére, hogy elhagyott, megcsalt vagy éppen te csaltad meg, te hagytad el.

Fontos: ahogy az anyapara hangvétele és üzenetei is minden esetben pozitívak és viccesek (jó, néha egyáltalán nem vicces), úgy a válás rovat is szeretné ezt a stílust követni. Többen is írják majd a cikkeket és ha bármelyik esetén magatokra ismertek, az csak kizárólag a véletlen műve.

OLVASTAD MÁR?  Hagyni kellene néha elbukni a kamaszt

Lesznek interjúk (névtelenül, de itt nem is az a lényeg, hogy pontosan ki meséli el a történetét), szakértők, olyan személyek akik nem a másik életét ismerik, hanem a saját életüket olyannyira, hogy még adni is képesek belőle.

Ajánlunk majd egy társkereső szolgáltatást is, amely kifejezetten gyerekkel elvált nőket és férfiakat szeretné egy új szerelem felé terelgetni. De lesz olyan ötlet és szolgáltatás javaslat is, amely segítség lehet számotokra például abban, hogy a kamaszt egyedül el merd engedni egy nyilvános buliba vagy egy koncertre.

Összefoglalva: igyekszünk megkönnyíteni és feldobni az életeteket, terelni benneteket az alagút vége felé, hogy igenis meglássátok a fényt akkor is, ha éppen most ez elképzelhetetlennek látjátok.

Fotót:www.pexels.com

Oszd meg a véleményed velünk!