Örömmel adjuk hírük nektek, hogy a Felelősen Magadért Egyesület idén is meghirdeti az ADJ ERŐT! Pályázatát.
Az egyesület küldetésének tekinti, hogy olyan közösséget hozzon létre, ahol tabuk nélkül lehet beszélgetni a nőket érintő nehézségekről, legyen szó egészségügyi problémáról, nőgyógyászati betegségről vagy szexualitásról. Ennek szellemiségében hirdeti meg immár negyedik alkalommal az Adj erőt! című pályázatát, amelynek egyik kiemelt célja, hogy
olyan nők történeteit mutassa be, akik segíthetnek a sorstársaknak betegség, de akár a hétköznapi gondok esetén is.
A tavalyi nyertesekről ITT írtunk.

Pályázni három kategóriában lehet

FEME IKON – az a pályázó részesülhet a díjban, akinek a története példát mutathat a sorstársak számára.
FEME BÁTOR – az a pályázó részesülhet a díjban, akinek a története őszinte és tabuk nélküli megfogalmazásával megérinti az olvasót, nézőt és elgondolkoztat azon, mindig érdemes küzdeni a boldogságért, teljesebb életért.
FEME POZITÍV – az a pályázó részesülhet a díjban, akinek a története a humor és a nevetés eszközével mutatja be, mindig fel lehet állni a nehéz élethelyzetekből.
A FEME ADJ ERŐT! pályázatára idén is minden, a női egészséget érintő történetet várunk, legyen szó akár miómáról, PCOS-ről, meddőségről, endometriózisról, HPV-ről, menopauza okozta problémákról vagy hormonális, esetleg szexuális gondokról. Kiírás és részleteket ITT olvashattok.
Beküldési határidő: 2023. 11. 19., vasárnap, 24 óra

Oszd meg a véleményed velünk!