Olyan nyelviskolát kerestünk nektek, ahol a kiskamasztól egészen a „majdnem felnőttig” kínálnak tematikus angol táborokat a nyáron. Írtunk már róluk ITT olvashatjátok el, a saját élményeinket. Az a jó bennük, hogy az adott korosztály fő érdeklődési köreire építve, 21. századi tartalommal és eszközökkel szeretteti meg a nyelvet és a nyelvtanulást. A módszerük oldja az iskolai nyelvoktatásban esetleg kialakult blokkokat a gyerekekben.

Tanáraik magasan képzett egyetemi oktatók, akiknek a munkáját anyanyelvű tanár és tanárasszisztensek segítik folyamatosan. Tavalyi kirobbanó sikerű Film and Mediatáborukat megújult tartalommal, tevékenységekkel és programokkal újra kínálják.

A táborok tematikája korcsoportok szerint

Tanárok: a táborvezető dr. Katona László, akinek munkáját Amanda Farrell, dr. Németh Nóra, dr. Öveges Enikő és tanárasszisztensek segítik. A táborokhoz előírt nyelvi szint nincs, mert kislétszámú csoportokkal dolgoznak és a tudásszintbei különbségeket differenciált oktatással kezelik. És tényleg kezelik, nemcsak mondják…

A tábor díja, mely magába foglalja a foglalkozásokat, programokat, étkezéseket és a tananyagot: 39,000Ft. Testvér/barátkedvezményt (10% az egyik díjból) a Sage biztosít.

Fotó: pexels.com

 

Oszd meg a véleményed velünk!