Amikor megtréfálja a kamasz a pszichológust

Mit csinál a pszichológus, amikor egy szürke reggelen a telefonján a következő üzenetet találja egy számára ismeretlen számról:

„Gratulálok, nagymama lettél!”

Salát Luca pszichológusunk próbálta minden irányból megközelíteni a kérdést

  1. Túlzott lelkiismereti funkciók manifesztálódása. Letörve állapítja meg, hogy a hétvégéről hazautazó ivarérett fia hátizsákjába nem csak a meleg pulcsit, hanem az óvszert is elfelejtette becsomagolni.
  2. Elhárító mechanizmusok mobilizálása. Elég a mának a maga problémája alapon megvonja a vállát, elég lesz ezzel a kérdéssel szembesülni kilenc hónap múlva. A határidőnaplójába május végére bejegyzi: „még egy éhes száj”.
  3. Önsorsrontó tendenciák aktivizálódása. Megpukkad az irigységtől. Fertelem, hogy míg ő itthon húzza az igát, mások kétpofára habzsolják az életet.
  4. Evolúciós haszon felismerése. Büszke a fiára, és tudomásul veszi, hogy ahol fűrészelnek, ott hullik a gyerek.
  5. Identitáskrízis. Nosztalgiával gondol a régi szép időkre, amikor MILF-ként futott a piacon. Ezzel párhuzamosan igyekszik identitásába integrálni a GMILF státuszt.
  6. Pozitív megközelítés. Fetreng a röhögéstől, mert végre egyszer nem ő esett véletlenül teherbe.
  7. Problémacentrikus gondolkodás. Pénzt kunyerál a volt férjétől, és a közeledő keresztelő örömére felturbózza a ruhatárát a szomszédos plázában.
  8. Offenzív stratégia.

Felhívja az ismeretlen telefonszámot, leüvölti a vonal túlsó végén vihogó kamaszfiú fejét, és elküldi a francba. Szórakozzon a saját anyjával, és ne az osztálytársáéval.

Fotó:pexels.com

OLVASTAD MÁR?  Minden nő életében van egy pillanat

Oszd meg a véleményed velünk!

által|2022-04-08T11:41:15+02:002022.04.10.|Anya, Slide|
Go to Top