Amikor a kamasz gyerek szerelmes lesz, akkor a parázó anyuka szép lehet, de okos nem nagyon. Pláne akkor, ha megkérdez a gyerek, hogy ez most akkor örökké fog-e tartani. Hát persze, hogy. Olvasói levél, a szerelmes kamasz anyukájától.

„A fiam (17 múlt) megismerkedett egy nagyon helyes lánnyal és járnak. Ő az első szerelme és teljesen odavan érte. Először furcsa volt látni őket együtt, de pár hét alatt “megszoktam”. Mivel ez az első kapcsolata, ezért biztos, hogy egyszer vége lesz. Most nyilván erről ők még nem tudnak. Tegnap hallottam, hogy arról faggatta a kislány a fiamat, hogy ugye biztos, hogy örökké együtt maradunk

Hogyan tudnám a fiamnak finoman, nem bántóan elmondani, hogy egyszer minden diákszerelem véget ér és ez teljesen normális?”

Nehéz kérdés, mert egyrészt annak a valószínűsége, hogy egyszer minden diákszerelem véget ér, elég nagy. Másrészt viszont, ha ezzel jön elő a kedves mama, akkor a népszerűségi listán biztos nem marad a top3-ban.

Talán az lenne a leginkább frappáns válasz, hogy élvezzék a mindennapokat, ne görcsöljenek azon, hogy mi lesz holnap.

Hiszen senki nem tudja, hogy mi lesz holnap és ez most nem egy Coelho idézet.

Ez a szám a Punnany Massif szerelmes száma, ami tökéletesen megmutatja a fenti problémát. Mutasd meg neki, trendi parázó anyuka és ha leesik nekik a tantusz, akkor megspóroltunk neked egy okoskodásba hajló beszélgetést a fiaddal.

Részlet a szövegből:

Tiltott gyümölcs édes íze piszkos következmény,

Ha beszippant az örvény, rám nem talál a törvény.

Táncolj én vezetlek, Te hibázol én vezeklek,

Az univerzum súlya ma tőlünk remeg meg.

Angyalbőrbe bújt báj, kimondatlan good bye,

Ördögi az élvezet, ameddig még nem fáj.

Fülemben forró falatod félelmet fúj,

Miért dúl a fantázia az értelmen túl?

Utolsó tánc,lépés,

Ölelj még, piszkos tévedés…

Utolsó tánc, kérdés,

Ebben mit látsz?

Mindez még még még….tánc!

Oszd meg a véleményed velünk!