Három jellemző parázó anya viselkedés, amit ideje letenned. Ismered azt a mesét amikor a csesztető, a miért nem tanulsz már és a világfájdalom elmentek világgá? Nem?! Akkor most elmeséljük neked nagyon röviden.

Biztos, hogy te is találkoztál már velük. Ha máskor nem, lehet, hogy pont ma reggel…

Amikor állandóan cseszteted valamiért, hogy mit nem csinál.

Tipp: take it easy, kicsit te is kiengedhetnél, hagyd őt, hadd csinálja azt, amit akar. Ha engeded és ezt érzi, akkor sokkal nyitottabb lesz feléd, mintha

állandóan rágörcsölsz az életére.

Amikor mindennap odavágod neki, hogy ha nem tanul, nem viszi semmire.

Tipp: kérdezd már meg, hogy mi érdekli őt éppen. Ha semmi, az nem lehet. Valami biztosan, de ha előre eldöntöd, hoyg ez csak a történelem vagy a matek lehet, akkor tényleg hagyd a fenébe!

Mindenkit érdekel valami, de nem biztos, hogy az a valami téged is érdekel.

Amikor állandóan azt látja, hogy világfájdalom ül ki az arcodra és azt emlegeted, hogy mennyire cuki volt, amikor kicsi volt, bezzeg most!

Tipp: nem lehet, hogy ezzel a saját fiatalságodat siratod? A kamasz gyerekednek? Ez most komoly? A bezzeg régenek öregesek és egy tizenéves nem tud mit kezdeni velük.

A bezzeg régenekkel te sem mész sokra.

Itt a hétkezdet. Nevezzük hétfőnek. Ez megváltoztathatatlan. Meg az is, hogy ha elolvastad eddig ezt az írást, akkor mától kis lépések taktikájával egyre jobb és jobb lesz neked is és a veled(veletek) élő kamasznak is.

Fotó:pexels.com

Oszd meg a véleményed velünk!